Церква Світло Ісуса, Вишгород

Ласкаво просимо до Церкви "Світло Ісуса" у місті Вишгород!

Наша історія почалася в 2021 році, коли переселенці з Вишгорода втратили можливість відвідувати церкву "Світло для України" через пандемію COVID-19. Згодом пастор Сергій Гуц вирішив заснувати нову церкву на базі цих переселенців. У березні того ж року була сформована група з колишніх прихожан церкви "Світло для України" та місцевих мешканців. 11 вересня 2021 року відбулося перше хрещення, і так з'явилася на світ церква "Світло Ісуса".

Місія нашої церкви полягає в поширенні впливу Ісуса Христа на Вишгородський район. Шляхом євангелізації ми розпочали розвивати інші церкви, зокрема, 11 червня 2022 року народилася церква "Світло Життя" у селищі Димер. В кінці 2023 року завдяки нашим євангелізаційним проектам у селі Хотянівка зібралась велика група переселенців, більше 20 чоловік з яких готові до водного хрещення. Улітку 2024 року ми плануємо провести масове водне хрещення, а на базі цієї групи заснувати церкву "Благодать Господня".

Якщо ви бажаєте долучитися до нашої церкви або отримати додаткову інформацію, звертайтеся за мобільним телефоном: 099-919-07-36.

Долучайтесь до нашої спільноти, де ми разом досліджуємо слово Боже і ділимося його любов'ю з іншими!

Завдяки місіонерським поїздкам до селища Димер, де була організована домашня група з місцевих мешканців та переселенців. 11 червня 2022 року з цієї групи вирісла наша церква. Наша мета - євангелізація всього селища Димер.

Протягом тижня ми проводимо домашні групи у селищі Димер, де ми розглядаємо Біблію та обговорюємо її значення для нашого життя. Недільне богослужіння відбувається о 14:00 у місті Вишгород, в тому самому приміщенні, де проводиться служіння материнської церкви "Світло Ісуса".

Запрошуємо вас приєднатися до нашої громади, де ми разом вивчаємо слово Боже і ділимося світлом Христового життя з іншими. Будемо раді бачити вас у наших зібраннях!

 

м. Вишгород. Київська обл.

керівник: Параскун Віталій Володимирович.

Номер Телефона: 099-919-07-36

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ЩОНЕДІЛІ 11.00 - 13.00 - недільне Служіння;

ЩОНЕДІЛІ 11.30 - 12.30 - Недільна дитяча школа;

Що п'ятниці: 12.00 - 14.00. - Зустріч лідерів церкви;

Що п'ятниці - 14.30. - 16. 30 - Служіння для жінок.

Прочитано 66 разів

Церкви асоціації

Церкви асоціації - це спільнота різних церков та духовних громад, які об'єднуються з метою спільного служіння та підтримки. Наша асоціація створена для зміцнення спільності між церквами, сприяння взаєморозумінню та співпраці між ними.

Одним із головних завдань церков асоціації є надання духовної підтримки та допомоги своїм членам. Ми організовуємо спільні богослужіння, молитвені збори, біблійські дослідження та інші події, які сприяють духовному зростанню та спільноті віруючих. Також, через об'єднання ресурсів та досвіду, ми забезпечуємо можливості для навчання та розвитку своїх членів, щоб бути кращими слугами Божими.

Окрім внутрішньої спільноти, церкви асоціації також прагнуть здійснювати місійну діяльність у своєму регіоні та за його межами. Ми спільно проводимо благодійні акції, соціальні проекти та місійні подорожі, щоб принести Божу любов, милосердя та надію тим, хто цього потребує. Асоціація надає підтримку та координацію цих місійних зусиль, щоб досягти більшої ефективності та впливу.

Церкви асоціації - це спільнота, де люди з різних церков та духовних спільнот можуть знайти спільний майданчик для співпраці, навчання та діяльності. Ми прагнемо прославляти Бога через наші спільні зусилля та спільну місію, служити людям та сприяти духовному зростанню кожного із нас.

Якщо у вас є питання щодо церкви асоціації або ви бажаєте отримати додаткову інформацію, будь ласка, напишіть нам

Наші соцмережи

 @lightofthegospelua 

 lightofthegospelua

 lightofthegospelua

Підпишіться будь ласка на наші соцмережі

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСІОНЕРСЬКИЙ РЕЛІГІЙНИЙ ЦЕНТР

"СВІТЛО ЄВАНГЕЛІЇ"

Україна, Київ, вул. Хорольська, 30